• New
Product Videography
Product Videography
Product Videography
Product Videography
Product Videography
Product Videography

Product Videography

RM70.00
No tax

PAKAI SMARTPHONE HARGA RM 500 PUN GAMBAR BOLEH NAMPAK PRO, KALAU BETUL TEKNIKNYA.

Register Now Here

 

INFO KELAS 

Pendaftaran Terbuka Sepanjang Masa! Boleh daftar dan terus menonton rakaman kelas.

 

 

Dah pandai kan ambil gambar produk dengan menarik dan berkesan, so tiba lah pula masa untuk kita tambah skill mengambil video pula. Apa yang best pasal ambil video produk ni?

 

Yes, dengan video kita akan mampu bercerita tentang produk kita dengan lebih menarik, lebih artistik dan lebih hidup apabila dipersembahkan kepada bakal customer.

 

Zaman smartphone sekarang ini, kita dah tak perlu berbelanja tinggi membeli equipment mahal untuk hasilkan video yang baik, cukup dengan kita menambah pengetahuan dalam bidang videografi dan mempraktikkannya selalu. Tidak mustahil kita juga mampu menghasilkan video produk yang menepati piawai profesional. 

 

Yang pastinya, pelaburan yang kita keluarkan untuk belajar tidak akan sia-sia dan memberi pulangan yang berbaloi.

 

 

 

APA YANG AKAN ANDA PELAJARI?

  1. Teknik shoot video produk.
  2. Composisi dan element dalam product photography.
  3. Teknik pencahayaan.
  4. Teknik angle yang terbaik.
  5. Penggunaan props dan background.
  6. Editing mudah menggunakan smartphone.

 


 

MATLAMAT KELAS

Selesai kelas ini anda akan mahir dengan teknik mengambil video produk yang menarik tumpuan dan menepati piawaian industri.

 


 

PERALATAN YANG DIPERLUKAN

  1. Smartphone
  2. Artificial light (digalakkan)
  3. Produk (digalakkan)
  4. Props - ingredients makanan tersebut (digalakkan)
  5. Tapak plain yang boleh digunakan sebagai background (digalakkan)

 


 

MENGAPA ANDA WAJIB SERTAI KELAS INI 

  1. Kelas dilakukan secara online, tak perlu nak keluar rumah.
  2. Ada nota dan video Live bersama cikgu.
  3. Boleh lihat siaran ulangan, jika tidak berkesempatan pada waktu yang ditetapkan. 
  4. Belajar secara ‘step-by-step’ dengan penyampaian yang mudah difahami
  5. Harga yuran kelas yang sangat berbaloi hanya RM70 SAHAJA. 

 


 

TESTIMONI

 SPV2_480x480.jpg?v=1610081337  

SPV
No reviews
Product added to wishlist